U16

Velkommen til Herlev Rebels U16

Herlev Rebels er og vil altid være en klub der satser 100 % på ungdommen.

På U16 har vi tilknyttet trænere med 40 års erfaring indenfor amerikansk fodbold. Vores primære fokus vil altid være at holdet fungere socialt godt. Vi har 1 socialt arrangement hver måned, hvorpå drengene vil få oplevelser som de aldrig glemmer.

Trænermentaliteten er hård men fair. Vi kommer til at presse drengene til det yderste, men hvor vi har respekt for deres alder. Generelt er trænergruppen meget successful og har båret 3 hold i slutspillet i 3 ud af 4 år.

Der vil være fokus på styrketræning, hvor vi starter let og har mulighed for at lave individuelle programmer til spillerne. Er man derfor ny eller erfaren (hvilket de færreste er i denne alder), vil vi kunne hjælpe dig på bedst mulig vis igang. Vi har en styrketræner tilknyttet holdet, som vil kunne hjælpe dig i alle henseender.

Vi har stor fokus på det tekniske perspektiv og går meget op i at drengene i denne alder lære at tackle rigtigt og passe mest på deres krop og hoved.

Vi har pt. 14 spillere - og 6 trænere tilknyttet. Vi har derfor rig mulighed for at få flere spillere ind på holdet, hvorpå man vil få spilletid meget hurtigt.

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at starte til amerikansk fodbold som U16.

Er du spiller i anden klub men får du ikke så meget spilletid - er der stor chance for en startplads på holdet.

Der er aldrig nogen trænerfavoritter. Kommer du kontinuerligt til træning, viser du gejst og mod på at lære nye ting, så venter der spilletid, ny lærdom og en kæmpe oplevelse i at være en del af Herlev Rebels U16 hold.

Kom til prøvetræning gratis og kontakt Head Coach Casper Sørensen på 31576230 for mere information.

Aktiviteter
Der er ikke oprettet aktiviteter i kalenderen